BAKIR DÖVME ÇELENK

BAKIR DÖVME ÇELENK

 
Bakır çelenkler tamamen size özgü ve siz değerli müşterilerimizin istekleri doğrultusunda özel olarak yapılmaktadır. Tamamiyle el işçiliğine dayanan bakır dövme çelenkler 90 cm çapında, 0,50 mm kalınlığındadır. Bakır dövme çelenklerde yapım tekniği olarak; bütün bakır plaka çekiç ve zımba aletleri ile dövme yapılarak rölyef tekniğiyle çalışılmaktadır. Bakır dövme çelenklerde kullanılan Orta logo, harfler ve kenar defne yaprakları bütün plaka üzerine çalışıldığı için ileride herhangi bir dökülme olmamaktadır. Logonuzun ve yazıların yapım tekniği olarak ise ; amblem, harfler ve defne yaprakları için bakır doğal rengi, ayrıca orijinal amblem renkleri de uygulanmaktadır. Doğal şartlardan etkilenmemesi için çelenklerimizin ön ve arka kısımları cilalanarak deforme olması önlenmektedir. Ayrıca ayakları montajın ve saklanmasının kolay olması için profilden ve portatif yapılmaktadır. Törenlerde çelenk, diğer günlerde de ayaklar alınarak, binanın herhangi bir yerinde pano olarakta kullanılma imkanı vardır. Bakır dövme çelenklerde çalışılma yapılacak olan işle alakalı elinizde bulunan net bir görsel bizim için yeterlidir. Bu görsel her hangi bir kağıtsal döküman veya bilgisayar ortamındaki her hangi net bir resim olabilir. Firmamızca tercih edilen format ise; CorelDraw ( tüm versiyonları ).cdr, Free Hand ( tüm versiyonları ) .fh9 / .fh10 / fh11, .psd, .tiff, .eps, .svg, .pdf, .jpeg, .bmp, .gif formatlarında olabilir. Tarafımıza teslim edilen çalışmanın netliği yapılan işe tamamen etkilidir.
 
Uygulama yapılan yerlerden başlıca örnek verecek olursak ;
 
Bakır dövme Valilik çelenkleri,
Bakır dövme Kaymakamlık çelenkleri,
Bakır dövme Resmi Birim çelenkleri,
Bakır dövme Askeri çelenkler,
Bakır dövme Belediye Başkanlığı çelenkleri,
Bakır dövme Sendika çelenkleri,
Bakır dövme Dernek çelenkleri,
Bakır dövme Ticaret Odası çelenkleri,
Bakır dövme Adliye çelenkleri,
Bakır dövme Cezaevi çelenkleri,
Bakır dövme Özel sektör çelenkleri,
Bakır dövme Üniversite, Okul çelenkleri,
Bakır dövme MEB çelenkleri,
Bakır dövme Hastane çelenkleri,
 
Mevcut ürünler harici istenilen her özellikte ve nitelikteki bakır dövme çelenkleriniz imal edilir. Çapsal ve şekilsel bir kalıp zorumluluğu yoktur. Zaten size özgü yapıldığı için istenilen nitelikte yapılır. Saygılarımızla.

Hoşgeldiniz

Değerli müşterimiz, web sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizler için hazırlanan bu sitede firmamıza ait ürünler yer almaktadır. Kaliteye özen vererek ürettiğimiz ürünlerin listesini 'Ürünlerimiz' menusunden bulabilirsiniz. Bu vesile ile ilginize teşekkür eder, siz değerli müşterilerimizle çalışma istek ve arzumuzu saygı ile belirtiriz. Mehmet BOZDEMİR ( Yönetim Kurulu Başkanı )

Ödeme Yap

Mail Order Formu

Siparis Formu

Biz Sizi Arayalım

Foto Galeri

Video Galeri

Anasayfam Yap Anasayfam Yap Anasayfam Yap