Vizyonumuz

Firmamız ;

Ticari faaliyetine "kaliteyle tanışın" sloganı ile başamış ve aynı kaideyi bozmadan kaliteyi günümüz şartlarına uygun ve olabilecek en ekonomik fiyatlarla siz değerli müşterilerine sunmayı kendisine prensip edinmiştir.
Ana imalatımız olan Türk Bayrağı konusunda oldukça titiz davranmaktayız. Kalite standartlarına uymak ve hatta zorlamak ana prensibimizdir.
Bu pirensibimizi siz sayın müşterilerimizin, kurum ve kuruluşların yanı sıra askeriye, özel sektör ve diğer tüm alanları temsil eden flama ve fors gibi diğer kumaş ürünlerimizde de uygulamaktayız.
Siz değerli müşterilerimizin genel isteği olan; çok çeşitli ürün, geniş imalat yelpazesi, çok geniş makine parkuru, kalifiye ustalar ve çalışanlar, iyi hizmet ve hizmet anlayışı, çağdaşlık, güncellik gibi konu ve alanlarda olan isteklerini aynı yerden ve aynı kalite anlayışına sahip olarak almak olunca; biz de Ulusal Bayrak ve Reklamcılık olarak bu isteklerin tamamını yapabildiğimiz nispette kendi bünyemizde yapmaya çalışarak ve tüm olanakları sağlayarak çoklu destek ve hizmet sunmaya kendimizi adadık.
Teknolojik ve yazılımsal olarak hızla gelişen günümüz koşullarında bizi tercih eden siz değerli müşterilerimizin bilgi alabilmesi ve iletişim kurabilmesi için internet sitesini hayata geçirdik. Kaliteyle tanışın sloganı ile açılan sitemiz adına ve kendisine yakışır ürünlerimizle sizleri tanıştırmak için 24 saat hizmet vermektedir.
İlkemiz öncelikle kendi alanımızda inandığımız ve vermek istediğimiz kalite için çalışmak, ardından da Avrupa standartlarının üzerinde üretim yaparak, ülkemizi konusunda lider bir haline getirmektir.
Bunu yaparken istek ve önerilerinizin bizim için çok büyük bir önemi bulunmaktadır. Firmamız bu konuya çok büyük hassasiyet göstermektedir.
Sonuç olarak gerek firmamız gerekse ekip arkadaşlarımız, iş ortaklarımız ve diğer tüm yardımcı eleman ve personellerimizle ilk günki şevk ve arzu ile siz değerli müşterilerimize gün geçtikçe artan bir kalite anlayışı ile hizmet vermeye devam edeceğiz.
Bizi bu günlere taşıyan, bizi tercih eden veya etmek isteyen tüm müşterilerimize, ve bu müşterilere imalatın her aşamasında emeği geçen personelimize sonsuz teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Hoşgeldiniz

Değerli müşterimiz, web sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizler için hazırlanan bu sitede firmamıza ait ürünler yer almaktadır. Kaliteye özen vererek ürettiğimiz ürünlerin listesini 'Ürünlerimiz' menusunden bulabilirsiniz. Bu vesile ile ilginize teşekkür eder, siz değerli müşterilerimizle çalışma istek ve arzumuzu saygı ile belirtiriz. Mehmet BOZDEMİR ( Yönetim Kurulu Başkanı )

Ödeme Yap

Mail Order Formu

Siparis Formu

Biz Sizi Arayalım

Foto Galeri

Video Galeri

Anasayfam Yap Anasayfam Yap Anasayfam Yap